GHETTO

 GHETTO

http://hetzuur.nl/2012/01/getto-israel

De joodse cultuur veranderd vóortdurend van naam en hoedanigheid.
ZELF brachten ze als chrestiany dat vervloekte christendom dat Ons Meer demonie en Bloedverspilling bracht dán Wélk Huizelijk Geluk dan ook.ZÈLF waren zij anarchisme marxisme communisme socialisme democratie kapitalisme nazisme dé bank arm en rijk  wét staat én hét wóord en  alle religien etc etc. Daar mee plunderen ze Ons een tijdje trekken Ons er in mee en laten Ons als ze de stront al van verre zien aankomen er mee achter én mét de schuld de schaden de Schandes.Zo distansieerden ze zich ook al snel ná ONS er in getrokken gesleept gedwongen geslagen genageld én gebrándt té hébben ...alles tevens cheka en rode khmer en vietnamese methoden...ván hun christendom luidkeels distantierende en protesterende.WÈL STIEKEMPJÈS dé teugels IN die instanties VÈRDER blijven váshouden en besturen.Zo ÀLS ratzinger ÒÒK JOODS IS. ALLE partijleiders JOODS zijn. WÈL ÒP ÒNZE Naam mét ONZE Spullen mét ONS Geld en Bestaan mét  ÒNS Geloof mét Onze Waarden!

Zélfs de PvdA is Ván begin in HÙN handen geweest en ze hébben ér havoc mee Gepleegd en het Land en Bevolking Hélemaal Leeg getrokken en in de armen van de bankiers gejaagd WAT OOK WÈÈR ZIJ ZÉLF Zijn!ÒÒK Heden NOG is de pvda én helemaal mét die Dief aan het stuur een Ramp Vóór Volk en Land even als ALLE partijen daar dezen ALLEN door joden bestuurd en bedreven WORDEN! > ÒP ONZE Namen!

Zij ZIJN VÀN BEGIN positie èn oppositie...op Onze Namen.En malen Ons Dáár tússen fijn als dé hekken van een concentratiekamp.
DAT IS hun cultuur ... of was? Én ZO haalden ze ene na andere Land néér en zitten nu al in Thailand de Boel te versjteren waar ook al een breivikachtige aanslag voorbereidt werd.En zijn veel russen in het zuiden aanwezig waar mee dan vast russische joden bedoeld zijn die de Wereld aan gort helpen als ze israel Òok deden.Zo trokken ze al millenia over Aarde.

Heel die ghettovormingen.Zijn Niét Onze schuld NEE ZIJ even als die islamieten trekken ér In ÉN GOOIEN ÒNS ér uit gillende dát WIJ ze in ghettos jagen.AL hun religien rabijnen DÈ GROOTSTE EN ERGSTE DUIVELS op DAT gebied.Slaan trappen en verkrachten HELE WIJKEN léég! HELE LANDEN!
Je Dán NÒG Af vragen WIÈ ér Hiér aan hét holocausten IS - MET  STEUN VAN UIT ALLE partijen instanties en bankenwereld Dóór HÈN ZÈLF - DÀÁR Komen ZELFS Dé Wetenschappers NIÈT UIT!

Van die Wijkterrorismen zijn de joden even als van ehec en AIDS Zelf het Meest voorkomende Slachtoffer én òok Daar Van Zal Men in de joodse media Geen Wóord Zien even als dé Waarheid over Wijken en Steden als Oslo Niet Geweten IS Vanwege dezen daar ze naar boven likken en naar beneden trappen schijten en dreigen. Zélfs Mét 10 Miljoen JOODSE Burgers in DIT Land Spreken ze NÓG Geen Spoortje Waarheden en dienen wat egoisten die ze chronisch rondjagen om de vaart er maar in te houden in een al millenia durende roof oorlogs en plundertocht als cultuur geworden. Waar Bij Bizar genoeg JUIST Die elite van Alle Volken het MEEST stabiele en veilige generaties oude Bestaan hebben en Alle Andere Gezinnen elke generatie uiteen geslagen worden even als meeste huidig  generatie jood  Geen Eens Wéét Heeft op de zo veelste valse Naam rond te lopen Zo vergaan Zo vergeten Zo vergetel.

ÒÒK zijn ze GÈÈN Joden DÀT ÒOK ZIJN WIJ Dé Blanken Van Meet af Aan.Ze roofden ÒOK Die Naam om in Onze Onschuld te schuilen Ná WÀt ze dé 14de eeuw deden.Uitverkóren..Dát was enkel om dat Volk in de waanzinnen van oorlog en Moorden te drijven áls Òf WIj óp hun recht hun grond hun belofte ZOUDEN Stáán.Een Volk met Misbruik van religien cultuur en Valse geschiedsschrijvingen zich onrechtvaardig behandeld laten voelen en ze anderzijds zo als Je Zelf al Vaker Aan Haalde doodtreiteren en kwellen en rondjagen deed dé Móord én vechtlust goed en maakte extréém beinvloedbaar bruikbaar om geweld mee te plegen zo als Vást Een Ieder Zich Kan Indenken.

Én ZÒ als een krankzinnge rabijn wát dé baronnen van die mafiacultuur zijn dé uitvoerders  en sayanim hulpjes ván de elite na opdrachten ...dán wát roept ...Vállen Wereldwijd dé Kinderen en Babies Dood in de Wijken en Creches Óp de Scholen vliegt het lood dan rond vliegen dé stenen door de Wijken nemen de Wijkterrorismen toé en elke politicus moet weer een vesje aan en hét antisemitismegebrul Wát een Zelfde doel en lading dient Áls dé Pedofielen en Homofielenvervolgingen DÀT ZIJ ÀLLES  ZÈLF ALS ENIGEN Ván BEGIN DEDEN  regent uit de lucht en in hun media.

Zorgen DÀT WIJ Dáár dan niets Ván Kunnen ZÉGGEN zorgen dan de naftaniels de mdi dat justitie van ze en hun lastermedia weer voor.

De Chaos en gedragingen en de gevolgen Sluiten dan Weer Mooi aan Bij Je Artikelen en de Wereldwijde rotzooi  die er Van Komt! WAAR BIJ STEEVÀST ÈÈN ding maar goed gaat dóor ALLE gebeuren héén en dat IS dat die elite ér achter steevast steeds puisant veel meer rijker wordt dwars dóor alles én mét alles. Komen dé Beste rechercheurs en ovjs Niét UIT en zal dán wél hun gruwelijk superioure intelligentie en aangeboren gaven van voorzienigheid zijn dan?

 

http://www.dejaap.nl/2012/01/26/het-auteursrecht-is-niet-meer-van-deze-tijd/comment-page-1/#comment-93704
geweigerd

Dan is erTijdgeest nog dat overlappingen meer mogelijk maakt en alle Kennis en Tech Weten en Info per generatieplatform bestaat.Tel daar bij Op dat 1 miljard apen die random op een Toetsenbord tikken Kans maken om per ongeluk het Werk van Shakepeare te Produceren naast vele werken van mindere Kwaliteit.Wij hebbenn er 5 Miljard.Dan hebben velen hun inspiratie soms rechtstreeks uit de kroeg als een simon carmichelt.Dat is dan De Creativiteit van de Bevolking Gebruiken Misbruiken roven eigendom maken en daar na ontoegangkelijk. Niemand Durft al mee Van Plezier te Zingen omdat buma of brein Dát wel eens zou kúnnen horen.Liedjes Dóor ONS Uitgevonden dóor hén verkocht? ALLES Wat schrijvers uitvinders softwareschrijvers etc produceren HEBBEN ZE Van ONS. Laat Staan DAT WE meer dán 2 Miljard Gulden 900 miljoen Euro per jaar betalen om die kneuzen tevreden te houden die zelf om Ons een filmpje te tonen Máár 200.000 euro pér film betalen waar voor ze 3 x mogen uitzenden.ALLE scholing Informatiemaatschappij en entertainment Ván Òns Vóor Ze ook maar één Noot geproduceerd hebben.We Hébben ze Zelfs LÈREN SPREKEN!Sja......eindeloos auteursrecht én zó duur en zó belagend en stalkering waar bij ze heel de Maatschappij gehoorlijk ontwrichten en Droog leggen hun eigen Bron en Inspiratie?

Maar de rechten en werken worden meer door derden Misbruikt voor eigen belang van onderdrukking isolatie en inkomen macht en saboteren en  uitschakelen Tegenstanders Politieke Tegenstanders.  Hier Ook ...

blog.xs4all.nl/2012/01/23/persbericht-brein-xs4all-ziggo-brein-past-op-eigen-houtje-vonnis-aan/#comment-137201
Sjef
Geplaatst op 27 januari 2012 om 12:38 am | Permalink

Het is wel duidelijk dat met acta heel wat meer belangen gediend willen zijn dan van een arm zielig zangeresje.

Totale controle en recht om in Elks Leven en bestaan binnen te dringen met smoesjes om tegenstanders en gevaar voor die mafia elite uit te schakelen.

Acta is simpel een vervolg op de vervolgingen van
Heksen(Politieke Tegenstanders)
Pedofielen (Politieke Tegenstanders)
Fascisten(Politieke Tegenstanders)
Rechtsradicalen (Politike Tegenstanders)
Xenofoben (Politieke Tegenstanders)
Henk en Ingrid (Politieke Tegenstanders waar van 10 miljoen joods.)
Antisemiet(Politieke Tegenstanders)
Rascist (Politieke Tegenstanders)
Terrorist (Politieke Tegenstanders)
Homofielen(Politieke Tegenstanders)
Het Opstandige Kind ( Politieke Tegensstander)
De Arm en Leeg Geroofden (Politieke Tegenstanders)
De Slachtoffers en Slachtoffertjes van hun Schand en Misdaden (Politieke Tegenstanders)

en Wie dán nog Klaagt noemen ze simpel hoer.

Nu is het met die mediarechten zo dat ze van alle Internetters gegevens verzamelen.Zit er dan een bij die stout is zo als een Burger die Aangiften doet van hun smeerpijperijen bedrog en oplichtingen.Zo als klokkenluideronline zo als hetzuur zo als argusoog etc en zo als politioeke Tegenstanders van rutte cohen pechthold halsema…kunnen ze met justitie je helemaal lam leggen en al je gegevens roven onder mom van…zo won medvedev met behulp van microsoft de verkiezingen ook anders was die nooit aan de bak gekomen.Webistes als Klokkenluideronline en Hetzuur.nl hebben ze dat herhaald geflikt en zo met behulp van staatsmiddelen en justitie Gegevens en getuigenissen kunnen vernietigen.En dat ging ook gepaard met klachtjes op wel heel kleine bijzaakjes iemand dan pakken en dat is dit ook.

Als Men Bedenkt wélk een internationaal hoogst nivo inzet en tijd ze er aan besteden en alle staatsaparaat er aan mee werkt is dit heel luguber.Maar die asiatische alias askenasi of fakejoodse elite heerst zo al eeuwen over Ons en zelfs de bijbel wet en christendom hebben ze gebracht als hersenspoel en onderdrukkingwapen. Dus echt nieuw is het niet wat ze doen enkel een nieuw jasje. http://hetzuur.nl/2012/01/jaarlijkse-holohoax-herdenking/#comment-2223
Stier
January 27, 2012 at 5:07 pm

Ja Verschrikkelijk terwijl er Niemand Meer IS Die niet zou Weten HOE Het Werkelijk Zit incluis geheel de overheid en wetgevers.Die Hebben Bewezen Alle Data en Bevindingen in handen.Die Zouden Nu Dus eigenlijk Moeten Ingrijpen Wegens Grootschalig bedrog oplichting en Fraudes en subsidiefraudes die er mee af getroggeld worden … laat staan al dat Rassenhaat en Zinloos geweld zaaien dat ze er mee doén én in stand houden.

5 Mei Kan Ook af geschaft WANT DAT Was Niet Dé Dag van Onze Bevrijding maar de Gevangenname in een Veel Ergere HEL Ván Perverse Criminelen.
http://hetzuur.nl/2012/01/jaarlijkse-holohoax-herdenking/#comment-2224
Sja én ALLES Hier òp gebaseerd:

“Make yourselves out to be poor and unhappy, arouse compassion and sympathy for yourselves, spread rumours about the eternally suffering nation, about persecution in the past and discrimination today. THE TACTIC OF THE “POOR JEW” HAS BEEN PROVING ITS WORTH FOR THOUSANDS OF YEARS!” tinyurl.com/6n5aqw2

Christus Zei Al "hun woord is laster en moord hun daad misdaad"

Denk daar bij dan ook aan de hedendaagse mediahetsen van ze tegen een na ander Land.No comments:

Post a Comment