RASCISTISCHE GODSommige culturen vinden het heel erg belangrijk dat hun geloof en religie rascistisch vijandig is en discrimineert.


De Leden van zo een volk krijgen geregeld ván Gebóórte geen kans op welke vrijheid dan ook en dienen als slaven en soldaten voor een heer waar mee de volken of landen die naast met totalitaire democratien wetten of besturen zo bestuurd worden zijn voorzichtig mee om te gaan met dien verstande dat het dan altijd om wrede en criminele bestellen gaat die alles en ieder een willen plunderen en andere misdaden ten goede van zich zelf aan te doen!


Één van deze religien waar een religie of geloof geheten het christendom van af stamt en uiterst gevaarlijk is zodanig dat de rabijnen Babies Kinderen vekrachten drogeren martelen om hun wil van de staat de wet de heerser op te leggen is de torah aan volgende pagina kunt U wat staaltjes op rascistisch gebied van ze mee lezen!

http://www.come-and-hear.com/dilling/chapt04.html#Articles_Lost_By_Gentiles


Enkele Reéel dagelijks voorkomende problemen en Gevaren met specifiek deze criminele dienaren van dit soort religien terwijl er daar náást  óok een tak door deze mentalitiet gedreven financiele tak is die Wereldwijd alle Volken enn Mensen plundert misbruikt en in slavernij voert en houdt!

tinyurl.com/cobo9t3

Simon zei
De gebruikelijke ongeletterde negers die van geschiedenis geen verstand hebben dan wat de propaganda van het moment ze influisterde.Zo weten ze niet zelf aan slavenhandel gedaan te hebben en nog steeds door ons blanken meer dan 8000 jaar Europa uit te slepen waarvan je de geschiedenis enkel nog maar kent ivm de moren die fout en vals weergegeven worden. Mede ontgaat hen ook dat de blanken NOOIT de slavenhandelaren geweest zijn! Minister Farrakhan - History and Truth of the Slave Trade http://www.youtube.com/watch?v=WWlZfcMdOaY&feature=player_embedded http://prosecuted.blogspot.com meneer el kapitan Mag naar de Hel lopen!
Simon zei
Mede ( EL KAPITAN KUN JE WÉL LEZEN EIGENLIJK?) is heel die sinter klaas toestand voortkomende uit de joodsafrikaanse overheersing.Later joods spaanse overheersing genoemd.DÚS matroos je afrikaan heeft zelf onder de knoet van de jood die rotzooi gebracht en het sinterklaasgedoe is in die mate wél terecht dat het van jullie zelf af komt en het sinterklaasverhaal dat ONS aan gedaan wordt is een botte leugen en bedrog want het was de hel voor ons. http://www.depers.nl/wetenschap/611722/Het-geheim-van-de-Sint.html Door: vraagt, 24 nov 2011 11:30 sinterklaas is een dodelijk bedreigende symboolfunctie even als het kruis waar we met miljoenen aan genageld werden sinds de romeinen en faraos al en even bedreigend heden nog als dat de doop dat heden ook nog is -verzuipen in originele instantie - heksenvervolgingen de waterproef weet u wél? Sinterklaas " en zijn zwarte pieten - de joodsspaanschristelijke overheerser de moor die dwarsliggers naar spanje brachten om ze daar in navolging van de romeinse arenas door niet leeuwen maar stieren te laten verscheuren ... zo ruimde het joodschristelijk gezag toen weer tegenstanders en plaatselijke politiek op onder hun eeuwenoude nwowanen sinds ze al faraos waren en 15.000 jaar geleden al mensen kruisigden en levend verbrandden.We werden ook veel ouder als heden en gemiddeld 120 jaar oud tot ze van uit het zuiden met hun christendom moord geweld misdaad beschaving calvijnse vlijt kinder verkrachtingen eisen wetten schulden pensioenen en milieuvervuilingen kwamen en we die gekende gemiddelden van 30 eeuwenlang kregen.Maatschappijen met misdaad en geweld zijn van zich zelf al levensverkortend.De aanwezigheid van kwaad heeft ook een levensverkortende invloed en is niet zo maar weg te krijgen daar deze in de zielen ingegraven zit dat moet helen.Ook de invloed van milieuvervuilingen is veel erger dan u heden nog beseft en voor eeuwig leven moet men tot de staat van meercellig wezen geevolueerd zijn daar GOD u dan moet dragen en eencellige wezens de aanwezigheid van andere wezens onverdragelijk vinden.En van de wezens die door de zuidelijke invloeden in diepste twijfel gebracht zijn zélfs óf GOD wél bestaat moet men nog maar afwachten of ze eeuwig leven en lijden aan kunnen want na hoevelen malen neergeslagen te zijn blijft u liever maar liggen dan wachtende op die dood die andere verlosser dan? Dag meneer
Simon zei
"" is heel die sinter klaas toestand voortkomende uit de joodsafrikaanse overheersing.Later joods spaanse overheersing genoemd."" Snap je dat wél? Om dát afrikanen Ons méér dán 80 eeuwen lang verkrachtten zijn de spanjaarden ontstaan de bastaarden van de afrikaan en Blanke Europeaan!
Simon zei
""Ze maken ons nog zwarter dan we zijn met die smoesjes."" DÁT doén jullie ZÉLF wie staat steeds op tv te dreigen met geweld drugs en wapens en dat rapgebrabbel zonder Waarde dan geweld? DÁT nog tegen de verkeerden óok nog eens! Ga dát die kikes zeggen! En met jullie respectloosheid en vertoon van neerbuigende omgangsvormen wat een teken van de slavendrijvers zelf is voor mensen kinderen en vrouwen niet verder komende dan in hun kieren willen als apen! Ga je eerst Fatoenlijk leren gedragen en kom dan nog eens praatjes verkopen!
Simon zei
http://www.youtube.com/watch?v=gUCMdCQYbRk&feature=related
MiSSV zei
Faka El Kaptan I Love ur Viddy check deze petitie www.wegmetzwartepiet.petities.nl
Simon zei
new world jewry bij google ingeven zal je ook wat meer adressen omtrent slavernij geven. Tevens was er een periode in amerika dat 80% van de slavenhouders joods waren EN 20% van de slavenhouders afrikanen waren en BLANKE SLAVEN in dienst hadden. Helaas kon ik die Gegevens nu niet zo snel vinden en mischien kom je ze op reeds boven gegeven links tegen. Wij Blanken werden driehonderd jaar voor de geschiedschrijvingen over amerika al bestolen beroofd berooid en verkracht mét miljoenen op dat kontinent gedropt door de joden( askenazijoden asiaten) van uit engeland europa rusland scandinavie inzake hun asiatische depopulatie en kolonisatieprogrammas waar bij de komst van de pest in de derde eeuw en later nog een maal ook een der depopulatiewerkjes waren naast oorlogen en hongersnoden aanleggen als de aardappeloogsten van Ierland laten mislukken om de deportaties naar amerika soepeler te laten verlopen. Mede hebben joden in wereldoorlog twee 1 miljoen blanke nederlandse mannen en jongetjes vermoordt en zijn er 3 miljoen aangiften over ze wegens oorlogsmisdaden tegen nederlanders waar van de eerste nóg behandeld moet worden. Rond 1900 was er de boerenoorlog in zuid afrika en ná die oorlog was ALLES de goud zilver koper diamantmijnen etc in joods eigendom en werd dat seperatisme ingevoerd ...door hen dus maar wél op blanke naam en schuld gezet zo als ze dat met de slavenhandel ook deden en zelfs ons zelf op de scholen als kinderen al wijs maken dat wij hét zouden hebben gedaan...demonen en duivels zijn het! Ook op nederland 2 ntr is er op moment een joods oplichtersprogramma een propagandaserie dat weer de schuld aan de slavenhandel de blanken in de schoenen poogt te schuiven terwijl zelfs de joodse presentator zelf in die contreien op gegroeid is. En nog wel wat... http://hetzuur.nl/2011/11/zionisme-is-nazi-fraude/#comment-811 als mede de andere artikelen en bijdragen daar. Groetjes en Beterschap.
Simon zei
http://www.youtube.com/watch?v=IKjuu1ZOF-o&feature=related
Simon zei
The Jewish Plan for Genocide of USA Whites ISRAEL COHEN (1912) top of page "We must realize that our party's most powerful weapon is racial tensions. By propounding into the consciousness of the dark races that for centuries they have been oppressed by whites, we can mold them to the program of the Communist Party. In America we will aim for subtle victory. While inflaming the Negro minority against the whites, we will endeavor to instill in the whites a guilt complex for their exploitation of the Negros. We will aid the Negroes to rise in prominence in every walk of life, in the professions and in the world of sports and entertainment. With this prestige, the Negro will be able to intermarry with the whites and begin a process which will deliver America to our cause." Israel Cohen, A Racial Program for the Twentieth Century, 1912. Also in the Congressional Record, Vol. 103, p. 8559, June 7, 1957 http://www.jewwatch.com/jew-genocide-USA-Plans%20for%20White%20America.html#anchor394560
Simon zei
Wat boven staande betreft zou het ze die sinterklaas daar natuurlijk prachtig in aan te pas komen tóch? Wát dacht je dat het door die zelfde joden gebrachtte en in stand gehouden en door die joden aangezette en onder hun regie zijnde wijkterrorismen als mede de momentele homofielenvervolgingen door voornamelijk buitenlanders met Ons doén waar door er in 1972 al rellen in de grote steden waren omdat de allochtonen onze Vrouwen en Kinderen verkrachtten en op klaarlichte dag vervolgden? Zélfs de politie mag van het exclusief joodse beleid dat Ons in eigen land gegijzeld houdt al decennia niet ingrijpen in die wijkterrorismen. Dus de verloedring der buitenlanders is in eerste instantie geen eens eigen schuld. Je hébt géén idéé wát dat voor kwaad Bloed zét! Dáár maken ze al jaren met hun anti moslim alias fake terreurbeleid waar voor ze zelf de WTC Gebouwen opbliesen dankbaar misbruik van om joods belang nog meer te spekken. Zó misbruiken en zetten ze alle Volken tegen Elkaar óp en nemen ten alle tijde de winsten en Wij de rekeningen het Bloed en de Ellende. Alle Geschiedsschrijving Verteld enkel en alleen maar dát verhaal IN ALLE Volken! Ván Japan komende 50.000 jaar geleden vonden ze Australie en de Aboriginals waar van zeer mogelijk de afrikaan af stamt door menging met hen en 20.000 jaar geleden vonden ze afrika zelf en china en 15.000 jaar geleden paaseiland en amerika en met het terugtrekken van de ijstijd per 13.000 jaar geleden vonden ze Ons de Blanken of de Israelieten of Hebreeuwen werden We ook genoemd waarbij zij Ons joden noemden in Europa en kennen We dat als de Zondvloed de Deluge de Götterdämmerung en Eindtijd dat GOD stierf de Schepping verging en alles Zonde en misdaad werd! GOD Noemde ze Verloren Kinderen.
Simon zei
Dit zegt vast ook wel wat Kapitan? Wednesday, 16 November 2011 Europeans hate Jews due to their slave trading Polish scholar Adam G. de Guroswki, who travelled extensively in the United States, wrote in his 1860 book Slavery in History: The Jews were the common mediators and factors in this traffic (child slave trading), as well as the most extensive slave-traders all over Europe, both then (4 & 5th centuries A.D.) and in subsequent times; and a considerable part of the hereditary hatred of the European masses towards the Jews is to be ascribed to this historic fact. http://winstonsmithministryoftruth.blogspot.com/2011/11/europeans-hate-jews-due-to-their-slave.html En dat is nog maar een eufemisme want zelfs het katholicisme werd opgezet om de gelovigen tot ongeremde voortplanting aan te zetten te dwingen op straffe van verkrachting en moord. Menig Geliefde droeg zijn doodgeneukte Vrouw het Graf in waar door het Protestantisme ook Geboren werd. De ritsen Babietjes en Kinderen werden door de joden naast misbruikt aan afrikanen semieten en elders verkocht.Onze 8000 jaar oude Blanke botjes werden laatst nog in China opgegraven dus dat gaat al een tijdje.
Simon zei
El Kapitan hier een rits ook voor jullie belangrijke Gegevens om Je met Feiten en Waarheden te Wapenen Tégen met leugen en indoctrinaties in het ongeluk gestort én vóór karretjes te worden. Áls je toch zingt of doorstuurd naar Jé Broeders en Zusters is dat Heilzaam want via misbruik media en schoolsystemen zijn miljoenen van ÉLK RAS geheel verkeerd geinformeerd mét ALLE Gevolgen van dién! tinyurl.com/bttd64k
Simon zei
1)Nog wel wat meer dann sinterklaas dat ook jullie aan gaat El Kapitan hetzuur.nl/2011/12/joden-verzinnen-holocaust/ LedShed December 7, 2011 at 5:06 pm Wat ze nog wel meer verzonnen hebben… Het gaat over vileinste bedrog misbruiken misdrijven en uitbuitingen van Menselijk Vertrouwen Gevoelens en Leed dat ik meen dat een andere branche van de zelfde spelers hier ook wel een beeld een indicatie aan heel het topic toe voegt wat een meer totaler beeld van uit andere kijk kan bijdragen over waar mee We te maken hadden (Ik Hoop hádden)naast algemeen Maatschappelijke Informering en Alert. Zie maar of Je het van Nut Vindt waar bij het wél onderwerpen zijn die de naftaniels van deze Wereld allemaal in actie doe komen en al menig Webmaster voor gemolesteerd hebben en Vele Websites van het Net om hebben áf gekregen dat uiteraard onder Valse vileine voorwendselen mét misbruik regelgevingen en wetgevingen. Morgen is het de achtste …te Hopen dat Je Geen Arbeitsverbot of stacheldraht voor Je Deur krijgt! Het Jeroen de Kreek Ghetto ….Hmmm Geen slecht Naam voor een Wijk of Straatnaam! Succes Gewenst! ……. ÉN HOÉ gróót dé deceptie IS Medio 2009 is Wereldwijd Aangifte Gedaan omtrent activiteiten als onder staanden op scholen even eens Wereldwijd! Eind 2009 kwamen ze met eerste van de vele tegen campagnes als afleiding onder meer met de misbruikcampagne tegen het vaticaan om het zelfde als de Beschuldigingen in de Aangiften te verbloemen en de gedwongen vaccinaties om diverse van de misbruikte drugs en gifstoffen te verbloemen.En een hele chaos van chemtrails ufos haarp elenin rampen eindtijdberichten hysterie eurocrisis reccesies bezuinigingen mediacensuren bankentroubles landenfaillisementen justitie aanvallen op Informatie en Websites vernietigen die er over Publiceerden mediaspins armoedenzaaien en veel ér over heen lullen áls óf het nooit bestaan heeft etc etc etc Enige die ooit nog eens iets over de monarchprogrammas zei wás bill clinton. Die excuseerde zich meen ik voor de overheden en hun daden! Dat zal een pechthold een cohen een rutte niet doen denk ik. De holocoust kwam ook uitgebreid aan bod in zulke martelweekjes en werd mét pik en vuist diép in Onze Zieltjes gérámd mét bijgaande beschuldigingen en verwijten. Een der hoofdredenen dát heel die hoax zo lang kon stand houden en meeste Mensen té bang waren en zijn ér óok maar iets over te Zeggen.Én nóg ondanks dat alle Feiten het tot bullshit Verklaren! December 2011 Edited YES I recognize the List from the multiple schooltrips and campweeks We had to suffer it! Just neighbourhood monarchterror at your school and Kindergarten ..
Simon zei
2) How to Find out if Your Children are Victims… .just look for Traces of heroin ghb lsd scopolamine strychnine muscletraumainducors reproductioninhibitors and other drugs heavy metals chemicals farmaceutics and scars on the cervix of little Girls Anal scars swellings scars between the legs and at the openings burnwounds ( soldering irons) coldlike symptoms and swellings in the troaths discolorations by acids at the skin and in face and antibiotictraces helsinki and stockholmsyndrom or symptoms toward jews like heavy Fears devotion declarations of absolute innocense of jews declarations of absolute victimness of jews super projewishness. These Crimes are not only for producing ultra obedient sex soldier and labourslaves but also for racial slow extermination weakening resistance suppress intelligence and clarity divert attention toward addictions sufferings fear and pain and earlier deaths.Most sicknesses and handicaps you know including spine and jointproblems heartattacks appendix bad eyesight bad concentration fear of people hypochondriacy etc etc are all originating from these Crimes of abuse tortures brainwash hypnosis drugs chemicals farmaceutics antibiotics accusations lies and poisons ! AND IF you Find such symptoms and signs look for jewish teachers rabbis and schooldirectors at your schools who usually are directly connected to jews in law politics in governments and upper class and also at jews and islamics in the direct surroundings of the schools and where the Kids Life! Not seldom Children are prostituted by the jews male and female at schools at bright daylight in between the classes to collaborators in the neighbourhoods and direct surroundings of schoolbuildings and in direct vincinity where the Kids them selfes live but have NO life but Fear pain depression addictions and trouble! Also you can ask your Childen if they know what a pedofile a homofile a whore a rightwingradical a xenofobe and incest is all words and more they learn from jews while those abuse drug and torture them at such campweeks and schooltrips.
Simon zei
3)Rascism is inserted in them at such weeks ask them about negros about whites about islamics about jews . If they know or met such people and where and what did they do. A Sign of these rascist brainwashes IS political interests. When brainwashed these symptoms will appear at or befor about age eight! and interest in social issues and about hunger starvations 3th world overpopulation and such. Otherwise than you might think these interests are NOT NORMAL at such ages. And Should NOT because there is time enough to have deppressions later on.Do they know hava naguila and promissed land what is that. Who are the bad people …are your parents bad people.Who fights evil.What are the evill people.Who commited bas or evil incest.Who is guilty .What is guilt.Are you fighting together with the jews against the bad people. Such items and much more can and wil be told learned and indoctrinated by extreme force drugs and tortures if jews around who brainwash Them with it and set them up in hate against own and other people except jews.Added by abuse of grooming with Love tenderness comforting in roleplays and sexuality jews make the Children Love them and only them beyond Own Life and will later surrender their own Childen with out hesitation to them.Also secret marriagerituals are applied with huge lifelong Self and Loved Ones betraying consequenses with all loyality for the jews and no one else which jews can and usually abuse up toward presidencies of Nations and WorldLeaders. Also MOST political agendas are in such way inserted in your Children upfront SO ask them about jobemployment about alternative energy about police about the environment about the trees and test by saying ” I burn wood and such….IF they respond agressively they are programmed for the next centuries of fake political issues at what we pay trillions for many decades now any way on which jews prey for centuries since they brought first brainwash christianity laws prosecutions punishments and taxes and have a very good life above and immune for all their own brought for Us only laws ! Children usually have NO KNOWLEDGE about those mathers on their own
Simon zei
4) origins-and-techniques-of-monarch-mind-control METHOD The victim/survivor is called a “slave” by the programmer/handler, who in turn is perceived as “master” or “god.” About 75% are female, since they possess a higher tolerance for pain and tend to dissociate more easily than males. Monarch handlers seek the compartmentalization of their subject’s psyche in multiple and separate alter personas using trauma to cause dissociation. The following is a partial list of these forms of torture: 1. Sexual abuse and torture 2. Confinement in boxes, cages, coffins, etc, or burial (often with an opening or air-tube for oxygen) 3. Restraint with ropes, chains, cuffs, etc. 4. Near-drowning 5. Extremes of heat and cold, including submersion in ice water and burning chemicals 6. Skinning (only top layers of the skin are removed in victims intended to survive) 7. Spinning 8. Blinding light 9. Electric shock 10. Forced ingestion of offensive body fluids and matter, such as blood, urine, feces, flesh, etc. 11. Hung in painful positions or upside down 12. Hunger and thirst 13. Sleep deprivation 14 Compression with weights and devices 15. Sensory deprivation 16. Drugs to create illusion, confusion, and amnesia, often given by injection or intravenously 17. Ingestion or intravenous toxic chemicals to create pain or illness, including chemotherapy agents 18. Limbs pulled or dislocated 19. Application of snakes, spiders, maggots, rats, and other animals to induce fear and disgust 20. Near-death experiences, commonly asphyxiation by choking or drowning, with immediate resuscitation 22. Forced to perform or witness abuse, torture and sacrifice of people and animals, usually with knives 23. Forced participation in child pornography and prostitution 24. Raped to become pregnant; the fetus is then aborted for ritual use, or the baby is taken for sacrifice or enslavement 25. Spiritual abuse to cause victim to feel possessed, harassed, and controlled internally by spirits or demons 26. Desecration of Judeo-Christian beliefs and forms of worship; dedication to Satan or other deities 27. Abuse and illusion to convince victims that God is evil, such as convincing a child that God has raped her 28. Surgery to torture, experiment, or cause the perception of physical or spiritual bombs or implants 29. Harm or threats of harm to family, friends, loved ones, pets, and other victims, to force compliance 30. Use of illusion and virtual reality to confuse and create non-credible disclosure 8.
Simon zei
5) “The basis for the success of the Monarch mind-control programming is that different personalities or personality parts called alters can be created who do not know each other, but who can take the body at different times. The amnesia walls that are built by traumas, form a protective shield of secrecy that protects the abusers from being found out, and prevents the front personalities who hold the body much of the time to know how their System of alters is being used. The shield of secrecy allows cult members to live and work around other people and remain totally undetected. The front alters can be wonderful Christians, and the deeper alters can be the worst type of Satanic monster imaginable–a Dr. Jekyll/Mr. Hyde effect. A great deal is at stake in maintaining the secrecy of the intelligence agency or the occult group which is controlling the slave. The success rate of this type of programming is high but when it fails, the failures are discarded through death. Each trauma and torture serves a purpose. A great deal of experimentation and research went into finding out what can and can’t be done. Charts were made showing how much torture a given body weight at a given age can handle without death.” 9 “Due to the severe trauma induced through ECT, sexual abuse and other methods, the mind splits off into alternate personalities from the core. Formerly referred to as Multiple Personality Disorder, it is presently recognized as Dissociative Identity Disorder and is the basis for MONARCH programming. Further conditioning of the victim’s mind is enhanced through hypnotism, double-bind coercion, pleasure-pain reversals, food, water, sleep and sensory deprivation, along with various drugs which alter certain cerebral functions”. 10
Simon zei
6) Dissociation is thus achieved by traumatizing the subject, using systematic abuse and using terrifying occult rituals. Once a split in the core personality occurs, an “internal world” can be created and alter personas can be programmed using tools such as music, movies (especially Disney productions) and fairy tales. These visual and audio aids enhance the programming process using images, symbols, meanings and concepts. Created alters can then be accessed using trigger words or symbols programmed into the subject’s psyche by the handler. Some of the most common internal images seen by mind control slaves are trees, Cabalistic Tree of life, infinity loops, ancient symbols and letters, spider webs, mirrors, glass shattering, masks, castles, mazes, demons, butterflies, hour glasses, clocks and robots. These symbols are commonly inserted in popular culture movies and videos for two reasons: to desensitize the majority of the population, using subliminals and neuro-linguistic programming and to deliberately construct specific triggers and keys for base programming of highly-impressionable MONARCH children. 11 Some of the movies used in Monarch programming include The Wizard of Oz, Alice in Wonderland, Pinocchio and Sleeping Beauty ….. pakalertpress.com/2011/05/13/origins-and-techniques-of-monarch-mind-control
Simon zei
Wees wél voorzichtig met wie je hier over praat want joden raken nog al in paniek en kunnen er om moorden verkrachten martelen saboteren en isoleren en houden je dan uit hun media en zulks. Dán kon je op mtv komen wel eens kunnen vergeten omdat ze enkel mensen toelaten die ze onder controle hebben of geen gevaar voor ze vormen ÉN ÓÓK JUIST OVERHEDEN JUSTITIE EN POLITIEDIENSTEN zelfs ggd´s en jeugdzorg zijn hiér mee het grootste gevaar voor de Mensen en de Slachtoffertjes.

#
vrijdag 24 december 2010


Censuur des Doods


 
Respons op een Artikel van Aart Liberty over 
Extreme censuur op joodse scholen.

Ja Die joden Hebben Niet Dóór Dat Kwaad Niet in Dé Schóónheíd 
Máár in De Harten Steekt Óns Àán Gedáán Àls Kind 
Én Zélfs Nóg Vóór Hét Léven Begint.Een Erfenis Van Láng Vérvlógen Doét Óns Nóg Stééds Beven 
Én Hébben We Óm Gelógen 
Néé We Wáren Hét Niét Dié JOOD Dé parasiét 
Dié Onze Kinderén Doodt Én Ànders Niét 


Máár Zó IS Hét Wél Gáát U Náár Dé Hél Mét Uw Gelóven òók 
En Láát Ònze Kinderén Mét Rúst Àndérs Zál Ik Zórgén 
Dat Ú òók Een Gelóóf Kúst 
Hét Ònze Én Dé Dóód.Zo Te Zién Zijn Die maatregelen Door Als Kind Sexueel Misbruikte en 
gemartelde Mensen Aan gelegd En Zéér Waarschijnlijk Door 
Dé Vóórgáánde generatie Van Dat geloof - sektegeloof - 
Maken Ván Een Kind Èén Brók Ángst Én Háát Òók 
Dáár Méé Ze béter diénen Dé Wéreld Op 
Té Laten Gáán in  Róók.

Ergo - Zuiverste Misdaden 
Tegen de Mensheid en Menselijkheid Via Kinderen.

Dit Kan Niet bestáán Dit Mág Niét bestáán.Èén Klein Voorbeeldje - Naakte Lichamen - Man Vrouw Kind - 
Een Kind Kijkt ér Náár Én Twee Minuten later 
Speelt Het Weer Een Ander Spel - 
Kijkt Ergens Anders Weer.

Zelfs Een Olifant Loopt Héél Dé Dág Náákt - 
Vloeit Dáár Misdaad Òf Verderf Úit Voort?Dé Mensen Dié Zó Opvoeden Zijn Allen Sexueel Misbruikt - 
ÉN Dè Zó Genáámde godsdienstregels Zijn Niét Anders Dan 
Louter Angsten Vóór Sexueel Geweld 
Èn Misbruik.ÉN Hoé Véél Hélpen Déze máátregelén ?

NÍÈTS Wánt Dié Zélfde JOOD méneér weiss Vérkrácht Ze Tóch!Én Déze máátrégelen Zorgen ér Vóór Dat Dié Kindérén Úitéindélijk 
Gáán grijpén Wát Ze Nooit Vrij Krégen.

- Ze wórden Dús Óm geboúwd Tót Vérkráchtérs.


Vráág Máár Àán menéér weiss Hét Heeft Niéts Gehólpen 
hij Vérkrácht Vrouwén Én Kinderén Tóch!
IS Hét Niét Zó Menéér weiss?De Gevolgen Zijn Òók Dat Men Niét Meer 
Onbezorgd Minnen Vrijen Lief Hebben Kán 


Áltijd vérdácht Door dé weissen Dóór Zich Zélf 
Ná Zó Een ópvoeding Altijd
Oei Ik ben slécht Ik Wil Wát - Oei Ik ben een hoer Ik Behoefde WátDé weissen maken Ván Dèze Wéreld Èén HÈL
Tévens vérkóópt menéér weiss Niét Àndérs Dàn Oud Vúil Ván eeuwén 
in èén nieúw jásjé Áls dé toékómst!


Dè Stand Ván Kennis Óp Dit Moment is Dát Alle Joodse Kinderen 
Tussen Dé Leeftijd 0 NUL Én Viér Jáár Massiéf Sexueel Misbruikt  
Worden in familie in clan ÉN Gédwóngen Worden 
Hún Kindje Àán Dé leiders Áf té stáán 
Àls Kind hoertjés.

Interviéwt U menéér weiss Dáár Ééns Óvér!


PÙÙRSTÈ SCHÈINHÈILÌGHÈID GÈHÈÈL DÀT JÒDÈN-DÒM 
ÉN ZWÀÀRSTE CRIMINÀLITÈIT!

Dé weissen Ván Déze Wéreld - 
Dè ÈNIGE KINDER PORNO PRODUCÈNTEN!
DÀN DÈ BOÈKJÈS ÒNDER ZIJN BÈD NÒG!Bekijkt U Op Internet Dé Méterslánge Lijsten Ván joodse rabbis 
Die Gearrestéérd Wérden 
Óm Dát ze Kinderen Vérkráchtén en martelen.
Dát is hún gélóóf.

Ziét U Die talmud Én Dié torah ér Óp Ná - 

Poogt U Een Vertaling Ván Een Òngecensúréérde Versie té Bemachtigen - 
Èén Gróte Kinder PORNO ZÈÈ VÀN GÈWÈLD 
ÈN MISBRÙIK ÉN SLÀVÈRNIJ.

Dát IS Één SÈKTE Dié Hun Éigén Kinderén Òók Vérsláven ÉN Gijzelen 
Mét Vérkráchtingen ÉN Gééstelijk Géwéld!
ÈLke SEX Mét Wélke Lééftijd Dán Óók is Goéd  

Mits Ú Hét Mèt GOD Doét Én Liéfde Óók  
Úw Húidskleur Ùw Lééftijdén Ùw Formáát Úw 
Vérschíl Óf Óvér Één Kómst Géén Bézwáár 
Mits Mét Liefdé Én GOD Dán Maar in Vrijhéid Genóten 
Én Vrij Àán Gébóden Én Niét Gévráágd Noch bevólen òók 
Wánt Àndérs is Dát Vérkráchting 
Én Hét Einde Ván Dé Schépping  Óók.

web.me.com/aartliberty/NEWS/NEWS/Artikelen/2010/10/29_Extreme_censuur_op_joodse_scholen!.html

Ik Voeg een link Toe naar een Artikel Dat een Beeld Geeft 
van islam Terrorisme via religie , staten en cultuur opgedrongen
door middel van geweld tégen en Verkrachtigen Ván Kinderen 
van af Baby Leeftijden , Niét nóódzakelijk enkel maar 
Die van hén.Joden en moslims collaboreren ook massief 
met elkaar in deze Schanddaden.


http://www.hetvrijevolk.com/index.php?pagina=11160

Als U Naar de Archiefpagina van Het Vrije Volk Gaat 
en "verkrachtingen"  in typt ,krijgt U heel Wat meer Informatie 
over de Meer Ware Toestand in Europa.

Archiefpagina
http://www.hetvrijevolk.com/index.php?pagina=118

maandag 18 april 2011


JOODSE RELIGIE

JOODSE MASSA MOORDENAARS SLAAN WERELD WIJD TOE

ORTHODOXE  ULTRÀRACHISTISCHE RABBIJNEN
ORGANISERÈN WERELD WIJD MOORD AAN SLAGEN

Israëlische rabbijn opgepakt op verdenking van racismeEen Israëlische rabbijn, co-auteur van een boek waarin hij schrijft dat de moord op goyim (niet-joden) in sommige gevallen te rechtvaardigen is, is vandaag opgepakt door de Israëlische politie. Dat meldt de militaire radio.

Rabbijn Yossef Elitzur, inwoner van de kolonie Yitzhar in het noorden van de Westelijke Jordaanoever en co-auteur van het boek 'De Torah van de koning', wordt verdacht van het aanzetten tot haat en racistisch geweld.

In het boek, dat begin dit jaar gepubliceerd werd, bevestigen de rabbijnen Elitzur en Yitzhak dat niet-joden "van nature uit over geen mededogen beschikken" en dat aanvallen op hen "hun kwaadaardige neigingen kunnen afremmen", zo staat te lezen in het dagblad Haaretz.

De twee auteurs verklaren eveneens dat het in sommige gevallen geoorloofd is om de "baby's en kinderen van vijanden van Israël te doden, omdat ze zullen opgroeien met een wrok tegen de joden."
"Overal waar de invloed van niet-joden een bedreiging vormt voor het bestaan van Israël, is het toegestaan om hen te doden"
, zo luidt het verder. (afp/adv)


Déze meneer IS Òok Kindér Serie Vérkráchter.

Hééft Ménsen Bloéd Èn Vléés gedrónken Èn gévréten

NÙ KOMT HÈT RARE 

Sinds zijn AANWIJZINGÈN .......  Begonnen joden Wereld wijd 
ÀÀNSLAGEN EN Moord PARTIJEN TÈ PLÈGEN


Kim de Wilde begon Bábies te Execútéren in Belgie
Joran van der sloot begon Wéréld wijd Vrouwén Meisjés áf té Sláchtén  
Jared Lee Loughner Die Politiéke Tégenstandérs 
Ván joodse palin begon wég te schiéten
Tristan van der vlis begon Autóchtóne Nederlanders 
in Winkel centra té Execútéren

Ik WIJS U ér Òp Dát U NÈT Bóven Gelézen Hébt Dát Dié Vérwérpelijke Kránkzinnige Mónstérs  áán prézén Babies Ván Niét joodse Mensen té Vermóórdén
Ik Wijs U ér Òp Dát hún boék "the king´s torah" ZÈÈR pópúlair IS in israel
Ik WIJS U ér ÓP Dát Dié denkbéélden IN SÀMENSPÀN geúit ZIJN

Ik WIJS ér Òp Dát Gezién Dé Schánddaden Ván tristan van der vlis Én kim de wilde Gehéél Dé joods orthodoxe beweging Dié adviezen DÙS verspreidt én áán zét
Òók Óm Dàt Dié Mónstérs Dit Sóórt teksten Mét Régelmáát rónd brullén 
Tót Zélfs ééuwen Geléden AL Mét Raciaal 
religious Terroristische áánbevélingén 
Àls "kil the Bést of Goyims"

Dát We Mét Eén vereniging Ván Genocide Plégende religious Waanzinnige Fáke joodse Mónsters té Doén Hébben én zé Méér áánslágen zúllen áán zétten óndér Dié Vánwége sekte achtige opvoedingén Mét rituéél Misbruik Èn martelingen 
"hyper beinvloédbare" jonge jodenÒf IS Hét toevál ZÒ Gróót Dát Dié Mónsters Dát áánprijzén 
En Dè Doden Gelijk Óm Dè Oren Vliegen?


Àls Hét Hiér Al Zó Erg IS Hoé Stáát Hét in Andére Lánden Dán Mét Hét Móórden Óp Babies Kindéren Èn Mensen?

Dát Wéten We Niét Vanwége Dè Strenge JOODSE censúúrIn ALLE VIÈR Gévállen Hébben Dé in handen Ván Criminéél Rachistische Èn Collaborérende En Sámen werkende  joden verkerende Wéréld media Dé Motieven Èn Àfkómst
Ván Daders Vérzwégen én stilzwijgend ÉN actiéf Áán
Onschuldige Bevolkingsgroepen áán géwréven

In Hét Dérde Gevál Actief Vérválst
In Hét Viérde Gevál ACTIÈF VÈRBLOÈMD cq Òók Vérválst Dóór joodse tristan van der vlis "úitdrúkkelijk EN Óp Vállend "   ""Autóchtóón" " té noémen .....Dáár Méé Hét Térreur Misdrijf Plégen ... DÈ SLÀCHTÒFFÈRS Òók Nóg Èéns 
Dé SCHÙLD IN DÈ SCHOÈNEN TÈ SCHÙIVÈN

Èn ÈLK Óndérzoék Náár Wáre Motiéven ÈN Òorzáák té Sábótéren
Òbstructie Ván Onderzoék Én Réchtsgang Mét Bedróg En Vérvalsingen
Èn Aanslág Òp De Nátionale Én Intérnationale  VEILIGHEID


In Àlle Viér Gevállen Dé schijn gewekt Daders zoúdén Autóchtóón zijn.

Dát dikken ze Dágelijks áan in hun media Dóór steevást Autóchtóon Volk antisemiet geváárlijk fascist nazi psychopaat pedofiel homofiel En Méér Geváárlijk Negatiéf Bééldvormende zaken té publicéren en Té facilitéren uit te nódigén úit té lókken áán té zéttén.


Òók BÙITEN ..... JOODSE Dáders Stéévást niét joods té noémen
wekken Déze Ultrarascistische Rassenháát zaaiende Raciale Térreur media ÁLs dagelijkse kost Dé schijn Ván Autóchtóon Volk zoú Hét probléém hét geváár zijn.

DIE STÀÀN GEHÈÈL IN LIJN ÈN DIENST àán dé religiouze en politiéke beleidslijnen Ván Déze rabbijnen Én ópperrabbijnen Én Dè israelische álmáchtswénsen Óp Aarde
ÒM DÒÒR TÈ kúnnen Róven plundéren úit té roeien drógéren prostituéren
Én Vérkráchten Ván AL Dàt ÒNS LIEF IS

Ik Zet in Ondérstáánde Òok Info Bij Dát Láát Zién Dát Hét Ultraraciale joods Terrorisme diénen Ván Dé joodse media Niét Èén geválletjé Ván gistéren IS Máár Stéévást Óndérdéél Ván hún Wéreld wijde Terreurbeleid Vérvúld Ván úitsluitend pro Criminéél joods Térreurbedrijf Àls Ernstigst Bedróg Rassenhaat zaaien Feitén Èn Wáárhéden verhullen verbloemenÓók zijn Déze Ultrarascistische Criminélen DIÈP Dé Óverhéden
Wétgévingen Èn Politiék BINNÈN GEDRÒNGÈN
ÈN spréken ÒNS récht Én zich zélf vrij
vérbloémen Òok DÀÀR Mèt régelmáát Ván Dé klok
Dè Misdrijven En Térrorisme Ván éigen metiér

ZÒ  ÀLS AL 65 JÀÀR Dè DRIÈ MILJOÈN ÀÀNGIFTÈN
VÀN NÈDERLANDÈRS TÈGEN JÒDEN
WÈGENS ÒÒRLÒGSMÌSDRIJVÈN
TÈGEN NÈDERLÀNDÈRS
ZÒNDÈR VÈRWÈÈR

Tér WIJL zé Òns ÉVEN 65 jáár ál toé roepen
WIJ zoúden HÈT hébben gedáán
ÈN láten zich ér NÒG vóor bétálen ÒÒK

ÉN Vérgéét U Niét ÉVEN JÒÒDSE WIESJE DE LANGE ÒÒK TÈ ARRESTÈREN
VÒÒR  ÀÁNZÈTTEN TOT GENOCIDEN OP DE PALESTIJNÈN
MÈT HÀÀR SCHRIJFKUNSTÈN

uri popovits


 Hiér geeft texe marss Èén Kaukasier aan Àls Dader

Hallo de Foto Boven IS Dé Échte Jared Lee Loughner NIÈT Máár de Foto Ván Een Blanke Die Blijkbáár zijn cryptosmoel Ván het lachen zó wát niét kan houden.texe marrs Moét Je in Dè Gaten Hoúden met zijn info én ván wié Òok Deze foto áf komt ...Tóch?A Zionist, name  Jared Lee Loughner, went on a gun rampage at a political rally and killed six people. The media covered up his ethnicity, and declared him a Neo-Nazi.


Jared Lee Loughner
   
Zó Ziét Dé Èchter loughner ér uit.

http://www.hetzuur.nl/artikel/9603/anne-frank-zionistisch-gepiepeld /comment-page-2/#comment-90486 

 
Priester says


Noú Wàt Zeide Ik ?
De Winkelcentrumshooter IS joods

Tristan van der Vlis

http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Nederland/294417/Moordpartij-Van-der-Vlis-gebaseerd-op-boek-van-zijn-oma.htm

Áls Ik De joodse Gemeenscháp WÀS Zoú Ik TÈN SPOEDIGSTE Dé Verantwóordelijke rabbis Execútéren Dié Mét rituéél sexueel Misbruik drugs ÉN MARTÈLEN Óp Pás Geborenen ÈN Baby Leeftijden AL EN Dè schooljaren Dóór Òok Dé Kindéren MASSÀAL In DIT SÒÒRT TOESTANDEN Brengen ÉN Zij DÁT SÒÒRT dingen kunnen Gáán doén.
Kim de Wilde Wás ér òók Al Zó Aan Toé.

Méde Hád Dit kéreltjé Een PÈPERDÙRE Mercedes ÉN Dán Vást Nóg Wél Méér.

Wát Indicéért Dàt hij Óók in de heroinehandel Kinder prostituties ÉN afpérsingén ér mee Zát En ér Een Criminéél joods circuit óm hém héén Moét Zijn Dát relatie Aan rabbi En familiekringen heeft.Dát Komt Bij joden Héél Váák Vóor ...Hééél VÀÀÀK!!!

Ik Dénk Dàt Déze Záák Nét Als Milly Boele Nét Als Vaatstra Nét Als De Amsterdámse Kindércrechezaak etc “kléin” gehouden gáat wórden Dóór de joden in de overheden Én Vele Artikelen mindér media aandácht Zál Krijgen Ván de jodenvodjés Dán Wélke haarp ufo of chemtrail Dán Òók….Óf Géért Wildérs Èn Marco Kroon Wánt Dát Zijn Niét eigen kring

12 april 2011, 16:58 
Ik Vraag Me Àf Óf rabijn evers Die Óp Hét Mómént Negatiéf in de Aandacht Staat 
Wegens Miljoenenfraudes Bédróg en samenwerkingen er Aan Mogelijk tristan van der vlis Kènt Òf Gékend Heeft .... Gerélátéérd IS Áán Zijn Jéugd !

Wánt joden hebben dé gewoonte Òm Als áfleiding Vaak Èrnstige Èn Àllérérnstigsté Afleidingen te crééren En De joodse rabijnen en rabbi´s ZIJN ALLEN Hérsen spoélspecialistén wát ze Gedúrénde De massale Kindér Vérkráchtingén Òók doén immérs AL.Mééstál Òp schóolreisjés

Hét IS Dàt NFI ÓÒk in handén Ván Dé Misbruikersekte IS ÉN ÀL Méérmááls vóór hén ""proféssionéél FAALDÈ"" Zó Dánig Dát ze Al eigen Fán Websites 
Hébben Mét hun Gefáál Óp Gesómt  

Ánders Hád Ik Getipt :Ziét Náár heroine en ghb Spóren ÚIT in tristan van der vlis.
Mééstal Aanwezig  Dán.ÉN Náár drugs Bij rabijn eversen en omgeving 

http://tinyurl.com/STZ-1304
http://www.hpdetijd.nl/2011-04-06/niet-kosjer-de-rabbi-de-declaraties-en-de-spookstudenten?
Googlen OP 
rabbi Child abuse 
Èn Óp
moslim Child abuse 
Zál u Méér cultúur ÉN religie Óp Léveren Dàn De joods gecóntroléérde 
tv Én kránten in Duizend Jáár Zál Bekénnen

http://samuel-heinemann.blogspot.com/2011/04/psychopate-cultuur.htmlhttp://madbello.nl/64608/vrijheid-van-meningsuiting-heb-ik-dat
Blurp
http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/middle_east/article693911.ece
#A student team in Jerusalem combs the web in a host of different languages to flag the sites so that those who have signed up can influence an opinion survey or the course of a debate. #
Groetjés @SCS @jolie
Wat als iedereen weet hoe Van der V. heet

Binnen enkele uren nadat een man zaterdagochtend in een winkelcentrum in Alphen aan den Rijn begon te schieten op voorbijgangers, meldde dagblad de Telegraaf op zijn website dat die man Tristan van der Vlis heette. Op televisie noemden de NOS en RTL ook zijn volledige naam, net als het persbureau ANP en de GPD, het samenwerkingsverband van regionale dagbladen waarbij ook Dagblad van het Noorden aangesloten is. Tristan van der Vlis, een “autochtone man”, was de dader. Niet Tristan van der V.One Response to “Wat als iedereen weet hoe Van der V. heet”

 1. Truus:
  Ja Dát ze Zó uitdrukkelijk “autóchtóón” vermeldden Wás Òm Dát ze in Paniek Waren Dát Men Zoú Òntdékken Wéér Ál Wéér Wéér Wéér Àl Wéér Àl Wéér Hét Èén Jongeman Ván JOODSE kóm af IS.
  Òók Déze:
  hetzuur.nl/artikel/9614/stront-voor-arabist-hans-jansen/comment-page-1/#comment-90560
  Priester says
  @Arko Als je Waarheden Op Je Site Wil Moét Je Géén Leugens verzamelen Hóór.
  “”Blanke gemeenschap veroordeelt schietpartij. Alphen getroffen door autochtoon geweld…””

  Wás Een JOODS Jongetjé!

  Dié willen Pér definitié Niét Autóchtóón Zijn Wànt DIÈ SCHIÈTEN Òp Autóchtónen!
  Òf stéken Babies Ván Autochtónen Dóod – kim de wilde Belgie
  Óf Vérkráchten drogéren prostituéren Zé Zó ALs joods dutroux joods fournirét jóóds polanski jóóds dahmér jóóds pechthold jóóds aartsen joods jórán vd sloot jóóds van gijzel jóóds cohén jóóds lubbérs jóóds van agt Én ZÒ Nóg Hele Wijkén Búrgeméésterscháppen rechtbanken en justities Vól ér mee…etc etc etc ff Naar beneden scrollen tinyurl.com/4xzhx83
  14 april 2011, 21:19

  Á propo Dè Volledige Náám IS Zéker in Gevál Ván Misdaádbestrijding ÉN Hélemáál Bij joodse en islamitische kom áf Héél Belangrijk Vóór dé Criminalitéitsbestrijding Èn Òok Féédback Náár Dié Kláágvolkén Toé Dát ér WÀT FOÙT ZIT Ààn ZÈ.
  Ààn Dè kom áf Kán Men Dán ZO NóG Héél Wat Méér Misdáád En Andere Motieven EN Links ÉN Verbindingen Vindén ÈN Zó AL Vermoeden.
  Joden Alsmede islamieten en afrikanen Plegen Misdaden Van Allerlei Allooi Meestál In clan EN familiéverbanden ÉN Dié Daden Zijn Dán Mééstál Oók Nog Raciaal ÈN Criminéél Ráciaal Getint!

  Vánwége Dàt hij joods IS Zúl Je Ván De media Òok Veel Méér Leugens ÉN Bedrog té Verduren Krijgen Dán Óver Wélk Ànder Dader Dán Òók.

  Hét IS politiék – Criminéél politiék – Òok beleid Ván liederlijkén ALs cohen verhagen rutte pechthold Én Zulken Òm Zó AL Óver joodse Èn islamitische – étnische- Misdaden En Maatschappelijke Ontwrichtingén té zwijgén cq Dát Óp te leggen ÉN Misleiden.DÙS Lándelijke meineed samenwerkingen samenzweringén Àán Zúlke Misdadige EN Criminele activiteiten.Dáár Hébben WIJ ÉN ZIJ Daár Om DÙS ÀL Een Héél Vértékent Bééld Heden Ván Hoé Hét Wérkelijk Stáát Mét Het Land En Volk.
  Vráág Me Áf Of Alphen Àndérs Vóórkómen Hád Kúnnen Wórden cq Nóoit Zou Hébben behoeven Optreden.
http://www.henkblanken.nl/?p=1480

@Lucas 19:03 Het was de nazileider Hermann Wilhelm Goring die hetzelfde zei met iets andere woorden toen hij opmerkte: ‘Mijn maatregelen zullen niet verminkt worden door welke bureaucratie dan ook. Hier hoef ik me niet druk te maken over het recht; mijn missie is slechts te vernietigen en uit te roeien, meer niet.’ ####

Nét ff Göringbeelden OP Gezócht = joods...askenasi joodsMéde ... Zúlke uitspraken Passen joden Ván Dàt Type Vééél Bétér ....  Méde Dàt zij Òók uitvoering gaven aan de morgenthau en kaufmanplannen.Méér joden Òòk Ná ww2 déden Dergelijke uitspraken ÉN ÁLs Jé hun talmoed Gaat Bekijken Kán Men Zelfs Ván Een vernietigingsreligie Spreken tégen Alles Wié Niét sekteasiatisch ashkenasi aka Fake sekte joods IS.

Gedenke Òok De tsjéka NKVD ÉN Dé bolsjewieken Alles joden Die massaslachtingen hielden Ónder Volken.Òók in China onder nieuwe naam Oude jas communisme Rónd 100 Miljoen Chinésen áf geslácht.Gedénke Dat Rusland Rond Die Tijd ca 1,8% joden Had Máár ér Ruime 60% Dé regering vormden Nét Àls Mééste overheden Vandáág in De Westerse Weréld ÉN Rúsland Wéér.Gedenke Dát Ván Dè Méér Dán 30 Na oorlogse presidenten Hiér ér MÀÀR TWÈÈ Autóchtóón Néderlánds WÀREN.

De rést ÉN Héden Òok Rutte verhagen ballin donner balkenende pechthold tang hamer etc etc etc ALLES JÒÒDS ÉN CRIMINÈÈL.joodse mafia. Dát Zelfs Het Koningshuis gijzelt ÉN manipuléért Ván uit aan getrouwd zijn ÉN Ván úit Dát kabinét van de Koningin Dát Volledig JOODS IS éven Àls Meeste burgemeesters.ÉN Steeds méér dé politiéchefs Òók
Ján Kláásen En Kátrijn Zijn ér NIÈTS BIJ.


Je Kunt Zelf Léren Herkennen Óf Iemand joods Kán Zijn Dóór Òók Dat Filmpje   hetzuur.nl/artikel/9297/de-jood-uri-rosenthal/  te Bestudéren.Ik Bedoél Hét IS Géén charlatanie Wát Dáár Gezegd Wordt Máár Volkenkundige Informatie.

Deze video wordt op 29 april 2011 Dóór google verwijderd
Dús Vóordién Downloaden Indién Ván Belang.Sata II Schijven Ván 2 TByte = 2000GByte Kosten Nog Máár ca 70 Euro.

Óòk Óp Youtube te Zién
Ziét U Alle Zeven Delen
Erg Informatiéf Én Verhelderend
Wát Betreft hun Ultraraciale Terreur En motiéven

http://www.youtube.com/watch?v=pnWqko2AOiQ


Het IS Tóch Wél Belangrijk té Wéten Wié Dè slachtoffers Wáren En Zijn Èn wié Dé Daders Andérs Kán Men Òok Niét De stilzwijgende samenwerkingsverbanden Vinden.Ik Zélf Zoú Me Niét Zó Prettig Wéten bij Een Mééstal Tóch Àl joodse rechter Één Mééstál Tóch Al joodse ovj Én een Meestál joodse advocáát Òók nog eens.Jé Zoú Nóg èéns Ànders Kúnnen Gáán Dénken Óver Wàár Òm een schalken Èén Hans Janssen Wérkelijk uit genodigd hád.Dàt Héél Dié Geert Wilders réchtzaak Raciaal terrorisme Mét Misbruik Ván staatsmiddelen IS Mét joden ÀL Òm.Dàt We Wél Váák beschóten géslácht áf gemáákt Wórden Dòor dóórgedraaide Óf opgezétte joden.Wáár òm Dè joodse mediavodjés Hét Zó úitdrukkelijk óver ""autóchtóón in Alphen"" hébben.. Dát Hitler joods Wás En ww2 Een joodse zaak....Dát Èén cidi mdi Én Èen ovj vellemán Tóch Wèl Èén Héél joods samenspan IS....etc etc etc ...Wáár Óm WIJ Dè slaven Én hoéren ér niéts Ván mogén Zéggen Ván ronny Dé Buurt beúl ÉN zijn CÒNsórtén.

Zij Zélf herkennen Dónders Goed Het Verschil En Plegen Dán Òók Váker Wél Dán Niét Criminéél Ráscisme EN Criminéle discriminatie.Òók Veelvuldig in de wetgevingen Wáár Dè Raciale Discrepanties Mét Règelmáát Ván De Klok Vóorkómen..Ènkel Héel DE Geert Wilders záák IS Een Volledig wérk Ván joods Raciaal Terreur tégen Staat En Democratie tégen DIT Volk.Vérder straffen en behandelen ze Òok Héél Verschillend Én bevóórdélen allochtonen en zich zélf het Méést.Dát IS onder Méér ondérdéél Ván dé parasitaire óndérdrukkingsstrategie tégen Volken Die hún host Ván Het Moment Zijn.Zó houden ze massiefst allochtonen en etnisch Misdrijf tégen Autochtónen Al Decennia úit De kranten ÉN éigen Hélémáál ZÓ Àls Dé Miljárdenroven de afgelopen Decennia ÉN pogen té verbloemen Dát de Winkelcentrumshooter tristan van der vlis  joods IS. 

Jé Zoú Nog Èéns Wákker Kúnnen Wórden Èn Inzién Dàt Èèn jood .....Hélemáál NIÈT bestáát ...vólgens Dè Dóór hén gescheven Misdáádstatistiéken   ÉN zij ALLÈS bijschrijvén op konto Ván Dè Plaatselijke Autóchtóón Zó Àls van der vlis ...Óf Dát zij Massálér Méér aanwezig Zijn Dán Dié schamele 5000 Dié zij Zélf CBS op geven in Nederland.Zó schréven zij zich Alle Geschiedenis úit Én liéten Óns áchtér ÁLs daders mét dé schuld áán hún Misdáden.

henkblanken.nl/?p=1480&cpage=1#comment-180061             

Één Hele Snelle IS Blank Blond Òf Rood Haar Èn Blauwe Óf Groene Ogen IS Kaukasisch
Wáár Bij Àls Het Een crypto IS De Moeder meestal zwartharig askenasijoods is en haar kindéren dé joodse geest bedoeld óm Moeilijk Herkenbaar te zijn en bedoeld Ook Óm Volken via eugenetische Genocide uit te roeien.DNA uitwassingén

Máár göring Wàs Simpel 1 Dér 150.000 joden in jood Hitler zijn dienst Dàt Duitsland in dé wurggreep hield

Òók @lucas Meen Ik Dát jij Hans Janssen ""Vérkéérd""léést éven áls Dè Dóór jou gegeven auteur.Ván Zijn Mening En Conclusies Óver Diverse Verschijnsélen máák jij ér ""zijn wéns Èn wil "" ván.Dát Zijn Èrg joods Àándoende Vergissingen Dié Ik Dágelijks Zié.Bén je joods lucás?

Joden Zijn Èén volk Zó Ván De Vergissingén Àán Élkáár Hángende Dát ze Niét Dóór Hébben Zélfs àl Méér Dán 65 Jáár Op joden té kankéren ÉN Niét te Zién DÀT ze joods Zijn Òf Wàren Nóch Dát ZIJ ZÈLF Dè Méést Té Vrezen Vijand Ván ZICH ZÈLF Óp Aarde ZIJN ÉN ALTIJD ÀL WAREN...Kinder Vérkráchtingen ...Misbruik ...Doén DÀT...Máken Blind En Doof Én Vol Ván Blinde Haat.

In De Door jou gegeven Quote Zegt Hans Janssen ""De opinies van deze volkerenrechtsgeleerden zijn niet veel meer waard dan
het kringlooppapier waarop ze worden uitgeprint.""

...Èén Feitelijke Konstatering Ván De Werkelijkheid omtrent De invloed Dié Wetenschappen en Verdere Theoretici NIÈT HÈBBEN ÓP Dè Dagelijkse Realiteit Èn Verlóóp Der Dingen.

""Er is behalve intellectuele pedanterie en goedmenselijkheid geen legitimatie voor deze opinies."" 

Dit Verklaar Ik Àls Zijnde Bedoeld Wordt Dát Die Theoretici Nooit Àchterban òf Politiék Agenda ...Úitvoéring... Krijgen Óm Hun Weten En Kennis Óf Mening.Óók Dát zij Géén Genoegelijke Kennis Zouden Kúnnen Hébben Ván `De Ware Dagelijkse Realiteit omtrent De Feiten.
Gedenke Òók Dè Nog Kort Geleden Verbijsteringen Ván politici Dàt ze Niét Wisten WÁT ér Werkelijk Onder De bevolking Loos IS En Aan De Gang WAS..Dàt Héb Jé Àls gepámpérd Dòór joden Ál óm...Dié in dé Communicátie ÈN Informatievoorzieningen zitten.Die maken Blind EN Doof in eigen parasitair belang.ZÒ Roofdén ze Dàn Òók De Afgelopen Decennia HÒNDÈRDÈN Miljárden...

Jé Auteur stan:
""Niet alleen is dit klinkklare nonsens, het getuigt ook van een fascistisch wereldbeeld, waarin het recht van de sterkste geldt en het geschreven recht ‘niet veel meer waard’ is dan het papier waarop het geschreven is""
Ik Zié Dát Hans Janssen ""JÙIST Dé Wérking Ván Fascisme BÈ schrijft""  àls Dagelijks beleid.DÀT máákt HÈM GÈÈN Fascist. 

BTW ...Gá Èèrst Èéns ÓP Wikipedia Léren Wát Fascisme IS ÈN GELIJK ÒÒK WÀT Térrórisme IS ÉN Gá DÀN MIJ Vertéllen Wáár Ik FOUT ZOÙ ZIJN Àls Ik Zég Fascisme IS Algeméén joods RACIAAL TERREURBELEID tégen ""host" Volken Én joden in Het Algeméén Raciáál Fascisten Bij Uitstek.Dáár Méé Kómen We Dán gelijk Bij Volgende Onzinopmerkingen:
""Eerder al stelde professor Hans Jansen van de Universiteit van Utrecht voor om in Nederland doodseskaders te laten opereren die ‘in het verborgene vuile handen maken bij het vechten voor vrede en vrijheid.’""

Zoú Kúnnen .... ÀL Hoewél Hoé Dàt Bedoeld   ""vechten voor vrede en vrijheid""  En Tegen wié Èn Wàár Òm Dát weg geláten IS.Mischién Wèl Dié Massa Kindér Verkrachtende Vér prostituerende Èn drogérende  SÙPÈR Fascistische religious leiders Dér Ernstigst Criminéél Raciaal Agressieve Kindér Verkrachtende Èn plundérende cultúren? 

Òók Wordt Hét in Dié Quote Gestelde Al Vele Dennia JUIST Dòór Dé fascistische joden ZÈLF ÀL Gepleegt Tégen ALLÉ Andere Volken ÉN reizen ze Héden Nóg Stad Èn Lánd ér Vóór àf Óm aanslagen Én Terrorisme te plégen Wéreldwijd "Óp Nationaliteit Van (Én schuld geven áán)Andere Volken"...Ván Russische Bossen in Brand zétten Tót Palestijnen Vermóórden Én Ván Zuid Koreaanse Warvessels verzinken Met hun nieuwe duikbootjés Tót afvalwater Ván de dimonareactor Óp Palestijns Grondgebied leiden...Zó ÀLs Òok Dé Dóór Joú Geplaatste ""A Letter to the New York Times"" Ván Albert Einstein Dàt Léuk Vérwóórdt.   http://www.hetzuur.nl/artikel/9297/de-jood-uri-rosenthal/#comment-90575
http://www.marxists.org/reference/archive/einstein/1948/12/02.htm

Bij Een Fly Over Óver Een israelische ambassade IN Amerika Wérd Straling Geméten ...Wóndér WÁT Dáár Dán ZÒ Lóópt té strálen"!

Youtube Stáát VOL Mét filmpjés Ván HÙN dóódseskáders...
Mét Òók Moorden Diréct gefilmd Dòor hén zelf.

Hét Internét VÒL Ván hún Andere Terreurdaden tegen Allerlei Volken Óók Via politiék Financien media wetgevingen religien....Én zeeen Ván Leugens En Bedrog...Ónze Informatie Verduisteren en beschadigen...Àls Èchte vlijtige Kristallnachtleute Die ze Zijn...Àl eeuwén.

Wát jij óver Hans Janssen wilde beweren IS AL LÀNG in uitvoering Dòór joden Vóór ÁL  Èn Òók islamiéten.Mág Ik Àán Némen Dàt Jé Spoedigst Òók Ván hén Zál Roepen zij Zijn Moordlustige Fascisten...Térróristen?


Én Dát Òndérsteund Mét Èén Dáádwérkelijke Misdrijvenlijst Zò Lang
Als hún  bijbel Én korán sámen IS.

Déze taktiék Ván besmeuren doét nigel farrage Òok.Èén jood
Dié in Wèrkelijkhéid farakan Héét.

Dié stáát in Dè Eu dé blitzzzz úit té hángen.IS pientér wéét dé zere plekken dé problémen Èn schimpt Mensen Dié Dáár Niéts Ván Wèten Dé Huid vól.HOÈ Kán Dát? 

Noú Héél Simpél ashkenasi  jóód farakan alias nigél  farrage HÈÈFT ZÈLF Dé afgélopen dertig Jáár VOL ÒP AAN ÈLKE MISDÀÀD Méé Gedáán ZÈLF Ván Vérkráchtén Tót plundéren Dér Naties.ÉN Wéét Zó Doende Ván Dè hoéd Èn Ránd. ÉN spéttert NÙ ijskoud De schúld gewóónwég in Gezichtén Ván Leiders Dié ér Nóóit Bij Wàren En Hét Niét Hébben Gédáán.
Èén Gelijk Verschijnsel Kán Men in Zake Geert Wilders En Dé Autochtóne Bevolking Àán Zién Ván Dè joodse media politici en activisten.Dié schimpen Wilders En Autóchróón Volk Dé Huid vól Óm daden En Misdáden En liederlijkheden Dié ze ZÈLF Dè áf gelópen 65 Jáár Zélf Hébben Gepleegd.ZÓ ÁLs ze Òók óver Hét Vaticáán dág  en nacht gillen en schimpén Óm Dingén Dié ze ZÈLF déden EN Doén...Kinderen Serie Vérkrachten En drógéren Misbruikén.Dé joodse cultúúr máken Pér gewóónte Andéren - ZÈLFS Sláchtóffers Ván hún Vérkráchtingén ÉN gewéld - Én Onschuldigén úit vóór ÀLLEs Wát zé ZÈLF Zijn Èn Hébben Ààn Gericht.Bedónderen ZÈLFS eigen Kindéren Èn Volk Òók.Éèn sekte Èén Bronpsychopatisché Fraudofabuleus Criminéle Kindér Vérkráchtérssekte.

In `De Zelfde Lijn Ligt tristan van der vlis Dé Winkel céntrúmshootér - zé wistén Niét hoé snél ze móésten insinuéren Dát Hét Òm Een Autóchtóón Zoú gáán in hún Raciaal manipulatie Bédrog Én  Terreurblaadjés.Schuld eigen daden áán Onschuldigén En Slachtóffers Zélfs.

In Zélfde Lijn Ligt Zélfs Dé bankenfraudes De Pensioentekorten Dè Staatsschúlden Dié ALLÈN Dè hunnen ZIJN Én Schaden Dóor Hén En Alléén Hén Veróorzaakt....Máár Tóch krijgén WIJ dé schúld ... Èn dé rekeningén...áán hén té betálen Máár Liefst!


http://www.hetzuur.nl/artikel/5931/joden-hebben-woii-georganiseerd/comment-page-1/#comment-90596 

@20:36  #Het is wel zo dat de familie Bush tot oktober 1942 belangen had in concentratiekamp Auschwitz.#

Dát Klinkt Aannemelijk ÉN Zakelijk Logischér Mét Volgende ...Aangezién Hét Een Onderkomen Voor Gastarbeiders Wás ( Óf Óp Straf òf Vrije Wil Gebaseerd Weet Ik Niét - Mischién Beidén Wánt ér Was Vrije Communicatie Naár De Buitenwereld ) Èn Specifiék Òp Dié Plék Om Dát Auswitz Óp Duitslands Spoorlijn Knooppunt Lag Met Vérbindingen in Alle Richtingen.

ÈN Nou Komt Bush Zijn Belang - Dát Onderkomen Wás Omgéven Dóor iets Ván 40 Industrieen Waar Onder Een "Toén Móderne" Synthetische Rubberfabriek.  bit.ly/gCv0Za   Heel Wat Naar Beneden Scrollen

Ér IS Géén Enkél Bewijs Dát Onderkomen Zoú Vóor iets Anders Misbruikt Zijn.Dát Zéggen Geallieerde Luchtfotos Het Rode Kruis  Diverse **vérvólgde** Chemisch Analisten En Wetenscháppers Dát Zégt 50.000.000 Stuks Duitse oorlogsadministratie Wáár Ván Niét 1 Documént Wélke joodse claim Dán Óók Kán Bevéstigén Óf Òndérsteunen.

Èn ÀLLE Krantenarchieven ÒP HÈÈL Dè Wèreld....Àlsmede Dé Biografieen Ván Enkele Warveterans Zó Als De Gaulle Berichtén NIÈT ÈÈN WÒORD ÒF LÈTTER Óvér Wélke vergassing holocoust Óf massa Moord Àán Wélke jood Dán Òók. 

Wáár Náást Àl Méér Dàn Tién duizend joodse oorlogsuitkeringsfraudeurs Zijn Geklist Inclúsiéf de heer eli wiesel Àls Gewétenlóze Leugenáárs....ÉN Fraudeúrs.

“I’ve checked out the six volumes of Churchill’s Second World War and the statement is quite correct – not a single mention of Nazi ‘gas chambers,’ a ‘genocide’ of the Jews, or of ’six million’ Jewish victims of the war. 

Eisenhower’s Crusade in Europe is a book of 559 pages; Churchill’s Second World War totals 4,448 pages; and De Gaulle’s three-volume Mémoires de guerre is 2,054 pages.
In this mass of writing, which altogether totals 7,061 pages (not including the introductory parts), published from 1948 to 1959, one will find no mention either of Nazi ‘gas chambers,’ a ‘genocide’ of the Jews, or of ’six million’ Jewish victims of the war.” 

— Richard Lynn, Professor Emeritus
University of Ulster, December 5, 2005
ÈN ZÒ ZÀL Hét Jé BIJ ALLE Krantenarchieven Tér Wéreld Òok Vergáán.

Àls Mén Sporen Ván vergassingén Ván Mensen WIL VINDÈN ... IS Béter Dé Treintunnels Ván Tussen 1887 Èn 1967 Ná te Zién Òp Sporen Ván cyanidegassen.Miljoénen Niét Joodse Mensen En Volk Russen Scandinaviérs Polen En Europeanen Wèrden Massáál Treintunnels in geréden Dé Einden áf geslotén Èn DÈ JOOD ZÈLF vergaste ZÓ VÈLE TIÈNTÀLLEN MILJOÈNÈN Ménsén. 

Herzl Én zijn campagne beginnende met behulp Ván Ál eeuwen in joodse macht zijnde  britse leger Dát Àl drie aanvallen Óp China dééd óm joods opiumbelang Nét Àls Wij Nú Dát tegen Afghanistan déden...en zijn tsjeka boljewisme communisme kapitalisme democratie socialisme links rechts Wáren Géén Sprookjés.(Volken Óntwórtelt  instabiél hoúdén Én Chronisch héén én wéér Kapót rággén Steeds weer tussen dé tegenstellingén en polarisáties ÉN tégen Èlkáár én Ze tegelijk Chronisch áf rómen ÉN uit roeien)
http://samuel-heinemann.blogspot.com/2011/04/hans-janssen.htmlhttp://madbello.nl/64599/is-je-baas-een-psychopaat

Nog Een Filmpjé Òver ZÈÈÈR Grootschéépse Criminéle Psychopatie Kérn Brón Psychopatie   
http://www.youtube.com/watch?v=7nD7dbkkBIA

 
 
 
 

Het Gehele Filmpje IS Wàt Psychopatische ideeenwereldén Betréft Heel Interessánt ÉN Láát Zién Hoé ze Òns Via Angsten veroorzáken "berékenend én geplánd""sturen Én manipúléren ...Máár Ván 9:10 Tót 10:30 GOÈD Luistéren Wát Betréft Kindéren En Misbruik schóólsystémen.

In Dit Russo Intérview ""Óver Ván Voor 9-11 Ván rockefeller Vernomen Informatie"" Sínds Dién op gézétte Kinder Creches Hébben Réchtstrééks Hiér Méé Té Máken Alsméde De Intérnationáál georgániséérde Misdáden Tégen De Kindéren Ván De Volkén ZÒ ALs Zich in De Amstérdámse Kindér Creche Misbruik Zaken Ván robert m. ÈN drent Liét Zién.Wát Massaal Dóor Dé rockefeller Én rotchilds en clans Aanverwánte Kérnpsychopáten Wèreld wijd aangelegd IS.

Kinderen Pás Geborénen Èn Babies Vérkráchten Misbruiken martelen drogéren Hérsen-spoelen En doén vérwórdén in hún dienst en aán hén diépst ondérdanig IS één dér fundáméntéélste Misdrijven Die Déze clans Dé Wereld bevolkingén Áán Doén Óm Ze óndér dé duim Én in dé mácht té hoúden Àl Millenia Èn Ván Vóór dé faraos nog Dié Dát kastensystéém via geweld en verkráchting Al beleden.

Dáár Àán wérkt cq wérkte Òok Een pieter kalbfleisch méé Die vóór Én Mét de sekte Ván De ashkenasi lubbers cohen pechthold van agt wim kok verhágen rutte balkenende rosenthal aartsen van thijn van mierlo´s etc etc Dè Kindér Creche Monopolies Via Gemeentevergunningen en wetgevingen beheerde Én zij Allen Dié Òók Een Kindér Creche Wilden Beginnen EN Géén sekteleden Waren afpoeierden Zó ALs in Zake De Creches Vlissingén Zo Àls Op Klokkenluideronline.nl Té Vóórschijn Kwám.

Hún rabbies rabijnén imams Zijn Òók Wéréld wijd Bekend Als Kindéren en Babies Série Vérkráchtende Monstérs Vóór Die kaste Van Criminaliteit...Én Dè Résultáten Láten Zich Soms Diréct Zién in Dè Vorm Ván Een Kim de Wilde En Een tristan van der vlis Dé Winkelcentrumshóótér.Óòk Dé islamiéten Doén Die dingen massáál Via Misbruik Ván hun religien  óm eigen Én Ander Volk slinks en stiekem té ondérwérpen en Misbruikén.Dát hébben Éérst Genoémdén Òns Opzéttelijk ingebrokt Via Massa immigraties ónder Valse vóórwéndsélen Wáár ze NÙ Òók klimáátvluchtéling áán toé gevoégd hébben Óm Die deúr ópen te houden vóór eigen Criminéél Éconómisch Én politiék beláng..


Hérinnér Jé Óók Hoé Inténs Dé Creches Dè afgélópen Jaren Àl in Het Nieuws Wárén Mét Misdrijvén ...Àlles Hiér Méé Té Máken.Kíndér Misbruiken heroinehándel en Kindér Zélfs Péutér Én Baby Prostituties Tót in Dè Kindér té Huizén En ziekenhuizen Aan Toé.  http://www.erichufschmid.net/TFC/FromOthers/Pedophilia-at-hospitals.html


http://madbello.nl/64608/vrijheid-van-meningsuiting-heb-ik-dat
Israeliét
Jouw reactie staat in de wacht op moderatie, nog even geduld ;-)
17/04/2011 at 23:37

´t IS israel Alle eeuwen Al
Éérst eeuwen láng mét religié én Brandstapel
Nú mét wét teistéren ze Landen en Volkén
Gedénke bráve jolie Òók éven mét háár keurige wétjés Én dé slachtingén Dié ze Ál áán Richte mét háár V#lsé vrijndlijkheit àán Jouw Èn Bezoékers Hún Vrijheid Mógelijkhéid Én Gelégenheid Verháál Getúigenis Wáárschúwing Èn Públiéke Aangifte té Doén.

Àndérs Óm hebben zij Wèreld wijd dé grootste mond Én media Én nieuwsmond en Mét Grofste Leugéns Àls Óns dágelijks bróod Én stórten Òns Ván de ene oorlog Rásenháátzaaipartij Én in de Andere economische reccesies gevécht én ónmin.

Indérdáád Om Vérdrietig Ván té Wórdén Zéker Òm Dát ze Zó Òok Miljoénen Dóór hén Raschistisch Verkráchtte gédrógéérde en Gemolestéérde Kindjes Hét zwijgén Wéder òm óp léggen Én Héle Volkén Zó stil houden Óm hún Massale Últraraschistische Schandedáden.

Jé Hébt Dé Problémen Dié Ménsen Kindéren Én Héle Volken En Lánden teisteren Goéd Gezién Èn Vérwóórdt.Mét Ernstigst Misbruik Ván wetgévingén En staatsmiddélen belágen zij Terroristisch Raciaal Criminéél Élk Volk Èn Elk Kind Dát Ván ze Spréékt.

Aangiftes Doén Bij Dé aangewezen instanties Wás ér Al HÈÈÈl Lang Niét Meer BIJ Èn Éven Lévensgeváárlijk

http://www.hetzuur.nl/artikel/6087/probleem-israel-theodore-herzl-brein-holocaust/comment-page-1/#comment-90632
Orthodoxe Israëlische rabbi:
"Vijanden van Israël aan het gas!"

16 januari 2011
In het Israëlische 'familietijdschrift' Fountains of Salvation, (fonteinen van verlossing) wordt voorgesteld dat Israël vernietigingskampen bouwt om de Amalekieten uit te roeien. In het artikel worden vooral rabbijnen aangevallen die ageren tegen een recent verschenen vlugschrift van extremistische Joodse rabbijnen waarin Israëlische Joden werden bevolen geen appartementen te verhuren aan Palestijnen. De extremistische rabbijnen verwijten hun gematigde collega's 'politiek correct' te zijn, hun werk niet te doen en de bevolking niet op te voeden volgens de ware leer van de Thora (die klaarblijkelijk voorschrijft Palestijnen te haten).
De laatste paragraaf van de column toont de onmenselijke aard van deze extremistische rabbijnen:
"Het  zal interessant zijn te zien of ze het verzamelen van de Amalekieten in vernietigingskampen aan anderen over zullen laten of dat ze zullen verklaren dat het uitroeien van Amalek niet langer van (historisch) belang is. Alleen de tijd zal het leren...."
Daarbij mag men zich afvragen of deze religieuze fanaten met de Amalekieten alleen de Palestijnen bedoelen (zoals het in het Oude Testament van de Bijbel bedoeld wordt) of dat we hierbij moeten denken aan de modernere uitleg van Amalekieten door extremistische Joden in de VS, zijnde alle vijanden van de Joden.

Achter het tijdschrift dat de column publiceerde zit de crème de la crème van het extreem-rechtse orthodox-Joodse rabbinaat. Het werd opgericht door de voormalige opperrabbijn van Safed, wiens zoon zijn positie heeft overgenomen, door de opperrabbijn van Ramat Gan en door rabbijn Avinar, die ervan verdacht wordt een vrouw die bij hem voor spiritueel advies kwam te hebben verkracht. Al deze rabbijnen worden betaald door de Israëlische staat. De overkoepelende orthodox-Joodse organisatie waar deze rabbijnen lid van zijn - Chabad-Lubavitch - krijgt ook veel (van de belasting aftrekbare) donaties uit de VS en Europa.
Hoewel extreem-rechtse orthodox-Joden zeker geen meerderheid vormen in Israël, wordt hun gedachtegoed wel steeds populairder en hebben ze middels minister van Buitenlandse Zaken Avigdor Lieberman inmiddels ook al veel invloed in de Israëlische politiek. Ze gaan uit van de suprematie van het Joodse ras en beschouwen alle niet-Joden als minderwaardig.
***
Bron
 http://www.zonnewind.be/midden-oosten/israel/palestijnen-ovens-rabbis-orthodox-zionisme.shtml
Joodse rabbijn Geárréstéért  Ván Dé AL Méér Dán Tienduizéndén
ÈN Dé martelwerktuigén Dié U Ziét ZIJN STÀNDÀÀRD werktuigen
ÉN wórden DÀÀD Wérkelijk in gezét

TÈGEN Babies Peuters Kindéren

In hun synagogen kerken
ÈN OP Schólen ALLE scholén wáár ze kúnnen
Vóor Namelijk schóólreisjéshttp://www.youtube.com/watch?v=hoJKfTG1JPM

http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/2904/joodse-joris-uitgeleverd-aan-israel.html


MÈDE ZÙLT Ù ÒVER ÀL WÀÀR DÈZE DEMÒNEN 
ÉN HUN JOODSE HANDLANGÈRS HÙIS GEHOÙDEN HÈBBEN 
DÈ VÒLGÈNDE STÒFFEN IN MÈÈSTE KINDÈREN ÀÀN TRÈFFEN

Alcohol tabak heroine ghb lsd strychnine scopolaminen Reproductieremmers Spieratrofyverwekkers chemicalien zware metalen farmaceuticas en zware antibiotica spoelkuren en Radioactiviteit.EN Sporen en Signalen Ván Verkrachtingen en martelingen Álsmede Helsinki of Stockholmsyndromen
- diépsté dévótié - 
ten Aan zien Ván de joden...wét Én stáát
...Dát ZIJ ...ÒÒK ZIJN

kim de wilde,tristan van der vlis,joden,religie,orthodox,israel,elitzur,yitzhak,torah,talmoed,
haaretz,baby,babies,winkelcentrum,shooter,joran van der sloot,jared lee loughner,palin


No comments:

Post a Comment